Lang niet iedereen is klaar om uit zijn “cocon” te komen: “Welke reden heb ik nog om uitnodigingen af te slaan?”

Press/Media: Other

Description

Terwijl sommigen snakken naar een terrasje of eindelijk grotere bubbels, kijken anderen met een bang hart naar die verspoelingen. Zij staan niet te springen om eindelijk weer op restaurant te gaan of opnieuw met een hoop vrienden af te spreken, omdat ze nog niet klaar zijn om hun cocon op te geven. En dat brengt nieuwe kopzorgen met zich mee. “Welke reden heb ik nu nog om uitnodigingen voor feestjes af te slaan?”

page24image56754752page24image56765120

Lang niet iedereen is klaar om uit zijn “cocon” te komen: “Welke reden heb ik nog om uitnodigingen af te slaan?”

Het Nieuwsblad - 05 Jun. 2020

page24image42627888

Traumapsycholoog lanceert gratis online interventietoolKnack VIP - 27 Mar. 2020

page24image42627664

Page 24/185 | Copyright 2017 Belga. All rights reserved

 

De horeca mag weer open, onze bubbels worden uitgebreid en bij kappers, winkels en scholen kwam al langer weer volk over de vloer. Met de nieuwe versoepelingen lijkt ons leven weer een stukje normaler. Eindelijk. Al slaakt niet iedereen die zucht van opluchting, integendeel. “Ik voel een soort angst om terug naar een normaler leven te gaan”, zegt Caroline (32). “De hele lockdown was ik super voorzichtig om andere mensen te zien, omdat ik mee voor mijn bomma zorg. Zij is 87 en woont nog thuis. Gelukkig kan ik telewerken. Maar corona is zeker niet voorbij, dus voor mij voelt die versoepeling nog niet oké.”

 
Period5 Jun 2020

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleLang niet iedereen is klaar om uit zijn “cocon” te komen: “Welke reden heb ik nog om uitnodigingen af te slaan?”
  Media name/outletHet Nieuwsblad
  CountryBelgium
  Date5/06/20
  DescriptionTerwijl sommigen snakken naar een terrasje of eindelijk grotere bubbels, kijken anderen met een bang hart naar die verspoelingen. Zij staan niet te springen om eindelijk weer op restaurant te gaan of opnieuw met een hoop vrienden af te spreken, omdat ze nog niet klaar zijn om hun cocon op te geven. En dat brengt nieuwe kopzorgen met zich mee. “Welke reden heb ik nu nog om uitnodigingen voor feestjes af te slaan?”
  URLhttps://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200604_04981498
  PersonsElke Van Hoof