Doorgaan naar hoofdnavigatie
Doorgaan naar zoeken
Ga verder naar hoofdinhoud
Vrije Universiteit Brussel Voorpagina
Help en veelgestelde vragen
English
Nederlands
Voorpagina
Onderzoekseenheden
Profielen
projecten
Onderzoeksoutput
Activiteiten
Uitrusting
Prijzen
Knipsels
Scripties/Masterproeven
Datasets
Impacts
Zoeken op expertise, naam of affiliatie
1st International Dry-cured Meat Congress, Oslo, Norway
Leroy, F.
(Invited speaker)
Interdisciplinaire Historische Voedingsstudies
Toegepaste Biologische Wetenschappen
Industriƫle Microbiologie
Activiteit
:
Talk or presentation at a conference
Description
- Production of fermented sausages: functional aspects of microbial meat starter cultures to improve quality
- Combating Listeria in fermented sausage.
Periode
jul 2006
Evenementstitel
1st International Dry-cured Meat Congress
Evenementstype
Conference
Locatie
Oslo, Norway
Mate van erkenning
International
X