Brussels research centre for Innovation in Learning and Diversity

  • Telefoon+32-2-6292623, +32-2-6293097
  • Postal address

    Pleinlaan 2

    1050 Brussels

    Belgium

Organisatieprofiel

Organisation profile

Brussels research centre for Innovation in Learning and Diversity [BILD] is een onderzoeksgroep verankerd in de vakgroep Educational Sciences aan de Vrije Universiteit Brussel. BILD activiteiten richten zich op onderzoek over educatieve veranderingsprocessen in contexten van zowel formeel als levenslang leren. Een centrale focus omvat het bevorderen van participatie en inclusie via educatieve interventies through educational interventions om systemische verandering te realiseren en gepersonaliseerde leerpaden en mogelijkheden te creëren. 

BILD-onderzoek focust op drie centrale onderzoeksthema's: (1) studentgericht leren, (2) kunsteducatie, and (3) onderwijseffectiviteit, gekoppeld aan transversale expertise in digitale technologie en professionele ontwikkeling van begeleiders van educatieve processen.

More information: https://bild.research.vub.be/

 

 

 

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Brussels research centre for Innovation in Learning and Diversity actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of