CRGA - artsen

  • Postal address

    Laarbeeklaan 101

    1090 Jette

    Belgium

Organisatieprofiel

Organisation profile

Het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde (CRG) richt zich op onderzoek naar en behandeling van onvruchtbaarheid bij mannen en vrouwen. Het centrum heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van reproductietechnieken en de toepassing daarvan, waarmee het een wereldwijde reputatie heeft verworven. In de eerste 25 jaar zijn meer dan 15.000 baby's geboren na de behandeling van hun ouders in dit centrum in UZ Brussel.
De geboden medische ondersteuning is niet beperkt tot IVF (in-vitrofertilisatie) of andere vruchtbaarheidsverbeterende technieken (zoals hormonale behandeling, kunstmatige inseminatie en de behandeling van potentiestoornissen). Het onderzoek en de behandelingen uitgevoerd bij het CRG strekken zich ook uit tot gerelateerde reproductieve problemen, zoals herhaalde miskramen, genetische ouderlijke stoornissen (bij één of beide ouders), meerlingzwangerschappen of de behoefte aan donormateriaal.

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop CRGA - artsen actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of