Expertisecentrum Gender, Diversiteit en Intersectionaliteit

Belgium

Organisatieprofiel

Organisation profile

De basisdoelstelling van het RHEA Expertisecentrum is via wetenschappelijk en interdisciplinair onderzoek en onderwijs bij te dragen tot kennisontwikkeling omtrent gender, diversiteit en intersectionaliteit. RHEA is een interfacultaire onderzoeksgroep en wordt geleid door Gily Coene (directeur) en Karen Celis (codirecteur). Rhea biedt tevens een platform voor onderzoekers uit verschillende VUB vakgroepen en faculteiten en verleent ook advies inzake gelijke kansen – en diversiteitsbeleid.

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Expertisecentrum Gender, Diversiteit en Intersectionaliteit actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Netwerk

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of