EU-China Higher Education Research Center (ECHE)

  • Postal address

    Pleinlaan 2

    1050 Brussels

    Belgium

Organisatieprofiel

Organisation profile

Het EU-China Higher Education Research Center (ECHE) is opgericht als onderzoekscentrum en platform in de Vrije Universiteit Brussel om onderzoek en samenwerking te faciliteren op het gebied van hoger onderwijs tussen Europese, Chinese en andere internationale instellingen voor hoger onderwijs. De missie van het ECHE is het uitvoeren van onderzoek op het gebied van hoger onderwijs; het faciliteren van onderzoekssamenwerking tussen Europese en Chinese instellingen voor hoger onderwijs en daarbuiten; en het bevorderen van wederzijds begrip over onderwijssystemen, onderwijsinnovaties, beleid, bestuur, academisch leiderschap, nieuwe technologieën, praktijken en culturele kwesties met betrekking tot hoger onderwijs en andere gebieden van training en onderwijs in de context van de EU, China en daarbuiten.

Het EU-China Higher Education Research Center telt zowel VUB-leden als leden van andere HEI-partners. Momenteel heeft het ECHE meer dan 30 externe onderzoeksleden.

https://eche.research.vub.be/

 

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop EU-China Higher Education Research Center (ECHE) actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of