Doorgaan naar hoofdnavigatie
Doorgaan naar zoeken
Ga verder naar hoofdinhoud
Vrije Universiteit Brussel Voorpagina
Help en veelgestelde vragen
English
Nederlands
Voorpagina
Onderzoekseenheden
Profielen
projecten
Onderzoeksoutput
Activiteiten
Uitrusting
Prijzen
Knipsels
Scripties/Masterproeven
Datasets
Impacts
Zoeken op expertise, naam of affiliatie
Vlaams Onderzoeksconsortium voor Gefermenteerde Levensmiddelen en Dranken
Vrije Universiteit Brussel
Onderzoeksraad
Telefoon
+32-2-6292720, +32-2-6293245
Website
http://www.vub.ac.be/infovoor/onderzoekers/research/team.php?team_code=FRCFBB
Adres
Pleinlaan 2
1050
Brussels
Belgium
Overzicht
Vingerafdruk
Netwerk
projecten
(12)
Onderzoeksoutput
(111)
Activiteiten
(149)
Onderzoeksoutput
Onderzoeksoutput per jaar
1999
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2022
4071
Citaties
31
h-index
90
Article
9
Conference paper
7
Chapter
3
Poster
2
Meer
1
Meeting abstract (Journal)
1
Scientific review
Onderzoeksoutput per jaar
Onderzoeksoutput per jaar
3 resultaten
Publicatiejaar, Titel
(aflopend)
Publicatiejaar, Titel
(oplopend)
Titel
Type
Filter
Poster
Zoekresultaten
2020
Unravelling the genome of a Saccharomyces cerevisiae strain involved in cocoa fermentation through a hybrid sequencing approach
Diaz Munoz, C.
,
Verce, M.
,
Weckx, S.
&
De Vuyst, L.
,
1 dec 2020
.
Onderzoeksoutput
:
Poster
2017
Impacts of processing methods on the microbiota and metabolite profiles during green coffee bean production.
De Vuyst, L.
,
2017
,
blz. 88
.
Onderzoeksoutput
:
Poster
coffee beans
100%
processing technology
76%
microbiome
74%
Starmerella
69%
metabolites
49%
2016
Comparative genomic analysis reveals adaptations of Acetobacter ghanensis and Acetobacter senegalensis to the cocoa bean fermentation process
Pelicaen, R., Illeghems, K.,
De Vuyst, L.
&
Weckx, S.
,
3 sep 2016
.
Onderzoeksoutput
:
Poster