• Postal address

    VUB - Health Campus; Laarbeeklaan 121

    1090 Jette

    Belgium

Organisatieprofiel

Organisation profile

De Rehabilitation Research (RERE) -groep is een zeer dynamisch onderzoeksteam, opgericht in 2019. De meeste P.I.'s hebben heterogene onderzoekslijnen, variërend van neurologische tot oncologische revalidatie en van pediatrische tot geriatrische revalidatie. Meerdere RERE-leden werken nog als clinicus, wat de transitie van klinische vragen naar onderzoeksvragen stimuleert en vice versa.

Alle RERE-leden hebben één gemeenschappelijk doel: we streven ernaar het beste wetenschappelijke bewijs te leveren voor revalidatiestrategieën om de kwaliteit van leven te verbeteren door fysiek functioneren te optimaliseren. Wij geloven dat levenslange fysieke autonomie haalbaar is.

Op dit moment zijn revalidatiestrategieën, al dan niet preventief van aard, effectief gebleken. We zijn nu als team klaar om de volgende stap te zetten: we vullen onze eigen inzichten aan met die uit andere disciplines. Daarom zullen we sterk proberen om innovatieve inzichten uit transdisciplinair onderzoek te integreren.

Keywords

  • kinesitherapie

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Rehabilitation Research actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of