Projecten per jaar
Vingerafdruk
- 6 Soortgelijke profielen
Projecten
- 2 Afgelopen
-
CONO366: Dat smaakt naar thuis. Voeding, identiteit, plaats en herinnering in Europa vanuit een historisch perspectief (19e en 20e eeuw)
De Maret, O., Geyzen, A., Van den Eeckhout, P. & Scholliers, P.
9/02/12 → 10/02/12
Project: Fundamenteel
-
HOA21: Artisanale kwaliteit van gefermenteerde levensmiddelen: mythe, realiteit, percepties en constructies.
Geyzen, A., Scholliers, P., De Vuyst, L. & Leroy, F.
1/01/09 → 31/12/12
Project: Fundamenteel
Onderzoeksoutput
-
Food Innovation and Tradition: Interplay and Dynamics
Geyzen, A., Ryckbosch, W., Scholliers, P., Teughels, N. & Leroy, F., 16 jan 2019, Innovations in Traditional Foods. Galanakis, C. (redactie). Cambridge: Woodhead Publishing, blz. 27-51 25 blz. (Innovations in Traditional Foods).Onderzoeksoutput: Chapter › Specialist › peer review
8 Citaten (Scopus) -
De smaak van thuis: Erfgoed en voeding in Vlaanderen tussen 1945 en 2000
Geyzen, A., 2018, Leuven: Universitaire Pers Leuven. 185 blz.Onderzoeksoutput: Book
-
Boekbespreking: Meer dan boer alleen. Een geschiedenis van de Landelijke Gilden, 1950-1990 (Leuven: Universitaire Pers Leuven, 2015)
Geyzen, A., 2016, In: Bulletin d'information - ABHC. 38, 2, 3 blz.Onderzoeksoutput: Other scientific journal contribution
Open AccessBestand64 Downloads (Pure) -
Tastes of homes: exploring food and place in twentieth-century Europe.
Geyzen, A. & De Maret, O., 2015, In: Food and Foodways. 25, 1-2, blz. 1-13 13 blz.Onderzoeksoutput: Article › peer review
6 Citaten (Scopus) -
The ideology of convenience: canned foods in women's magazines
Geyzen, A., 31 okt 2015, In: Appetite. 94, blz. 21-25 5 blz., 5.Onderzoeksoutput: Article › peer review
3 Citaten (Scopus)
Activiteiten
-
Street food in NYC: past and present
Anneke Geyzen (Invited speaker)
12 apr 2016Activiteit: Talk or presentation at a workshop/seminar
-
ASFS/AFHVS/CAFS Annual Meeting and Conference
Anneke Geyzen (Speaker)
22 jun 2016Activiteit: Talk or presentation at a conference
-
Amsterdam Symposium on the History of Food, second edition
Anneke Geyzen (Chair)
16 jan 2015Activiteit: Participation in conference
-
-
ICAG seminariereeks
Anneke Geyzen (Invited speaker)
18 sep 2014Activiteit: Talk or presentation at a conference
Knipsels
-
Authentiek? Met opbakaardappeltjes van de AH heeft oma niets van doen
31/12/12
1 Mediabijdrage
Pers / media: !!Other
-
-
-
-