Projecten per jaar
- 12 resultaten
Zoekresultaten
-
Actief
-
SRP71: SRP-Onderzoekszwaartepunt: Begrijpen van de complexiteit van spontane gefermenteerde levensmiddelenecosystemen
De Vuyst, L., Leroy, F. & Weckx, S.
1/11/22 → 31/10/27
Project: Fundamenteel
-
EUAR85: HealthFerm : Innovatieve op puls en graan gebaseerde voedselfermentaties voor de menselijke gezondheid en duurzame voeding
1/09/22 → 31/08/26
Project: Toegepast
-
FWOAL1028: Ontwikkeling van kombuchafermentatie door het ontrafelen van de samensteling en dynamiek van microbioom en metabolieten
1/01/22 → 31/12/25
Project: Fundamenteel
-
IOF3017: GEAR: “Industriële Voedingsbiotechnologie: Levensmiddelen-fermentaties en Functionele Starterculturen ”
De Vuyst, L., Leroy, F., Weckx, S. & Bongaerts, D.
1/01/21 → 31/12/25
Project: Toegepast
-
OZR2674: Internationale gemeenschappelijke onderzoeksgroep - Belgisch-Argentijns onderzoeksconsortium voor gefermenteerde voedingsmiddelen en dranken (BAFF)
De Vuyst, L. & Mozzi, F.
15/09/14 → 2/09/26
Project: Fundamenteel
-
SRP7: Begrijpen van het concurrentievermogen en de functionele rol van micro-organismen in gefermenteerde voedselecosystemen
De Vuyst, L., Leroy, F., Weckx, S., De Vuyst, L. & Leroy, F.
1/11/12 → 31/10/24
Project: Fundamenteel
-
OZR1995: Onderzoeksgroep Alliantie VUB-UGent: Flanders Research Consortium on Fermented Foods and Beverages (FFFB)
De Vuyst, L. & Vandamme, P.
1/07/09 → 31/12/27
Project: Fundamenteel
-