Foto van Rana Yasser Gomaa Mohamed ElKashlan

• Pleinlaan 2

Belgium

• Bron: Scopus
  • Berekend op basis van aantal in Pure opgeslagen publicaties en citaties van Scopus
20202021

Onderzoeksresultaten per jaar

Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Persoonlijk profiel

Opleiding / Academische kwalificatie

Electronics & Communication Engineering, Masters of Science, American University in Cairo

feb 2014feb 2018

Electronics & Communication Engineering, Bachelor of Science, Misr International University

sep 2008jul 2013

Externe posities

Assistant Lecturer, Misr International University

jul 2017aug 2019

Research Assistant, Center of Nanoelectronics and Devices (CND)

jan 2016jan 2018

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Rana Yasser Gomaa Mohamed Elkashlan actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 12 Soortgelijke profielen

Netwerk

Recente externe samenwerking op landenniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken.
Uw bericht is met succes verzonden.
Uw bericht is niet verzonden wegens een fout.