Projecten per jaar
- 18 resultaten
Zoekresultaten
-
Actief
IOF3017: GEAR: “Industriële Voedingsbiotechnologie: Levensmiddelen-fermentaties en Functionele Starterculturen ”
De Vuyst, L., Leroy, F. & Weckx, S.
1/01/21 → 31/12/25
Project: Toegepast
-
-
FWOAL1027: FWO COFINANCIERING PROJECT EUROHPC/NCC: Nationale Competentiecentra in het kader van EuroHPC
1/09/20 → 31/08/22
Project: Fundamenteel
-
-
VLIR354: A combined omics and bioinformatics research approach to improve spontaneous Ecuadorian cocoa bean fermentation processes.
Weckx, S., De Cupere, F. & Motmans, J.
1/01/18 → 31/08/22
Project: Fundamenteel
-
HERC41: Subsidie aan het Vlaams Virtueel Supercomputer Centrum (VVSC) voor de financiering van het werkingsjaar 2017-2022
1/01/17 → 31/12/22
Project: Fundamenteel
-
SRP7: Begrijpen van het concurrentievermogen en de functionele rol van micro-organismen in gefermenteerde voedselecosystemen
De Vuyst, L., Leroy, F., Weckx, S., De Vuyst, L. & Leroy, F.
1/11/12 → 31/10/22
Project: Fundamenteel
-
Niet gestart
EUAR85: HealthFerm : Innovatieve op puls en graan gebaseerde voedselfermentaties voor de menselijke gezondheid en duurzame voeding
1/09/22 → 31/08/26
Project: Toegepast
-
Afgelopen
-
FWOAL881: Functionele coagulase-negatieve stafylokokken ter verbetering van de kwaliteit en veiligheid tijdens vleesfermentaties
Leroy, F., Weckx, S. & Michiels, C.
1/01/18 → 31/12/21
Project: Fundamenteel
-
FWOSB7: Een systeembiologische methodologie om kandidaat functionele starterculturen in voedselfermentatieprocessen te identificeren
Weckx, S. & Pelicaen, R.
1/01/16 → 31/12/19
Project: Toegepast
-
FWOTM790: Ontrafeling van de functionaliteit van het cacaoboonfermentatieproces door middel van een gecombineerde metagenoom- en metatranscriptoom-sequentieaanpak
Weckx, S. & Verce, M.
1/10/15 → 30/09/19
Project: Fundamenteel
-
OZR2815: Bilaterale samenwerking ikv gemeenschappelijk doctoraatsproject - Bench fee voor Joint PhD VUB-ULB, Rudy Pelicaen
12/06/15 → 12/06/19
Project: Policy Based
-
IWT681: INNOCEREAL II : Innovatieve fermentatiestrategieën om de aromavorming in bakkerijproducten te accentueren.
1/03/14 → 30/04/17
Project: Fundamenteel
-
IWT649: BRANDING: op granen BRAN gebaseerde DIspersioNs voor de gezondheid van de darm.
De Vuyst, L., Weckx, S., Van Immerseel, F., Van De Wiele, T., Courtin, C., Verbeke, K. & Delzenne, N.
1/01/14 → 31/12/17
Project: Fundamenteel
-
OZR1965: Food fermentation processes: (meta)genomics and microarray analysis
1/01/10 → 31/12/10
Project: Fundamenteel
-
OZR1630: Bepaling van de genoomsequentie van de azijnzuurbacterie Acetobacter pasteurianus 368B afkomstig van het cacaoboonfermentatieproces.
1/01/08 → 31/12/08
Project: Fundamenteel