IE-prijzen: Innovatie - Ontwikkeling - Masterproef

Prijs: Prize (including medals and awards)

Description

De "ie-prijzen" is de opvolger van de KVIV-Ingenieursprijzen. De prijzen worden toegekend aan de beste poster (in ieder van de ingestelde domeinen) van de pas-afgestudeerde ingenieurs (2010). De faculteiten en alumniverenigingen selecteren wie mag meedingen: in 2010 werden een 200-tal (van de meer dan 1000) afgestudeerde burgerlijk en bio-ingenieurs toegelaten om een poster in te dienen. 100 deden dat daad werkelijk. Met de "ie-prijzen" bekroont "ie-net" in 9 verschillende domeinen de werken die het best scoren op de criteria marktpotentialiteit en maatschappelijke relevantie, bovendien van hoge kwaliteit zijn en via de poster goed gecommuniceerd worden. In november 2010 worden deze prijzen voor het eerst uitgereikt. Hiermee zet "ie-net" de bijdrage van afstuderende ingenieurs via hun masterwerk tot nieuwe producten, processen, diensten, ... en tot de welvaart van onze regio in de kijker.
OrganisatiesKVIV-Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging