Een analyse van het effect van verplichte openbaarmaking van vergoedingen op vergoedingen voor de volgende periode en controlekwaliteit

Projectdetails

!!Description

Het algemene doel van dit voorgestelde project is om een ​​beter begrip te krijgen van de complexe gevolgen van verplichte openbaarmaking van vergoedingen. Regelgevers zijn van mening dat openbaarmaking van audit- en niet-auditvergoedingen essentieel is om de onafhankelijkheid van de auditor te behouden en de auditkwaliteit te waarborgen (Europese Commissie 2006; SEC 2000).

Dienovereenkomstig werd de afgelopen decennia in veel landen verplichte openbaarmaking van vergoedingen ingevoerd, zoals de Verenigde Staten, Australië en de EU-landen. In de context van verplichte openbaarmaking van vergoedingen proberen we de daadwerkelijke gevolgen te identificeren in termen van controleprijzen en controlekwaliteit. Door dit te doen, beoordelen we of de doelstellingen van de toezichthouder om audits van hoge kwaliteit te garanderen, worden bereikt.
AcroniemAIIFUND70
StatusGeëindigd
Effectieve start/einddatum1/01/2131/12/22

Keywords

  • Analyse
  • Verplichte openbaarmaking van vergoedingen
  • Controlekwaliteit
  • Vergoedingen volgende periode

Flemish discipline codes in use since 2023

  • Other economics and business not elsewhere classified

Vingerafdruk

Verken de onderzoeksgebieden die bij dit project aan de orde zijn gekomen. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende prijzen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.