Artisanale kwaliteit van gefermenteerde levensmiddelen: mythe, realiteit, percepties en constructies.

Projectdetails

!!Description

Dit project wil nagaan welke rol het concept "artisanaal" sedert zowat een eeuw speelt met betrekking tot productie, distributie en consumptie van gefermenteerde levensmiddelen. Het bevat twee onderzoeksluiken, het historische en het biotechnologische, die volkomen verstrengeld zijn: het project combineert menswetenschappelijke met biotechnologische benaderingen en methoden. De relevantie ervan is inzicht te verwerven in de relaties tussen sociaal-culturele processen en de voedingstechnologie en -industrie.







AcroniemHOA21
StatusGeëindigd
Effectieve start/einddatum1/01/0931/12/12

Flemish discipline codes in use since 2023

  • History and archaeology
  • Chemical sciences
  • Arts
  • Agriculture, forestry, fisheries and allied sciences
  • Languages and literary studies
  • Economics and business
  • Other engineering and technology

Vingerafdruk

Verken de onderzoeksgebieden die bij dit project aan de orde zijn gekomen. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende prijzen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.