Opmaak van een plan voor de implementatie van de richtlijn over de ergotherapeutische aanpak om de functionaliteit en de sociale participatie van de thuiswonende fysiek kwetsbare oudere persoon te behouden

Projectdetails

!!Description

De onderhavige opdracht betreft de ontwikkeling van een Belgische richtlijn met aanbevelingen voor de ergotherapeutische aanpak om de functionaliteit en de sociale participatie van de thuiswonende fysiek kwetsbare oudere persoon te behouden. Enerzijds bestaat de opdracht uit de ontwikkeling van een evidence based richtlijn over de ergotherapeutische aanpak om de functionaliteit en de sociale participatie van de thuiswonende fysiek kwetsbare oudere persoon te behouden (perceel 1).

Anderzijds bestaat de opdracht uit de opmaak van een plan voor de implementatie van de richtlijn over de ergotherapeutische aanpak om de functionaliteit en de sociale participatie van de thuiswonende fysiek kwetsbare oudere persoon te behouden (perceel 2).

Gelijktijdig wordt een strategie voor implementatie op grotere schaal uitgewerkt. Dit plan is gebaseerd op bestaande modellen uit het buitenland, en aangepast aan de Belgische zorgcontext. Het implementatievoorstel wordt uitgeschreven en ter beschikking gesteld in het Nederlands en in het Frans.
AcroniemFOD110
StatusNiet gestart
Effectieve start/einddatum1/10/2131/01/23

Flemish discipline codes

  • Social gerontology