Nederlands-Belgische Databankdag

De Nederlands-Belgische Database Dag (DBDBD) is een jaarlijkse eendaagse workshop, georganiseerd door een universiteit in België of Nederland, met als algemeen topic Database Onderzoek. DBDBD 2020 gaat online door. Op DBDBD 2020 kunnen junior en senior onderzoekers uit Nederland en België hun recente resultaten presenteren en onderzoekers binnen het datamanagementveld ontmoeten. Het is een uitstekende opportuniteit om Belgische en Nederlandse collega’s te ontmoeten en om geïnformeerd te worden over (recent) database-gerelateerd onderzoek uitgevoerd aan Belgische/Nederlandse universiteiten. De workshop verwelkomt niet Belgische/Nederlandse deelnemers (presentaties zijn in het Engels).

De workshop bestaat uit mondelinge en posterpresentaties. Er zijn geen geprinte procedures. Abstracts van mondelinge en posterpresentaties zullen worden gepubliceerd op de DBDBD 2020 website.

We nodigen inzendingen (1 pagina abstract) uit binnen een brede range van database en database-gerelateerde onderwerpen, inclusief maar niet gelimiteerd tot dataopslag en beheer, theoretische database problemen, database performantie, data mining, information retrieval, data semantiek, querying, ontologieën enz. Gebaseerd op deze inzendingen wordt de workshop opgedeeld in verschillende sessies die allen een bepaald topic coveren. Zie de indieningsrichtlijnen voor meer details.

Dit jaar wordt DBDBD georganiseerd door het Software Languages Lab van de Vrije Universiteit Brussel. De lokale organisator is Bas Ketsman.
AcroniemCONI715
Effectieve start/einddatum9/11/2031/12/20

• Workflow, process and database management

• Nederlandse