EUTOPIA-beurzen voor wetenschap en innovatie - EUTOPIA SIF

Projectdetails

!!Description

EUTOPIA-SIF is een internationaal postdoctoraal fellowship-programma dat wordt gefinancierd door het H2020 MSCA-COFUND-programma en de zes partnerinstellingen van EUTOPIA European University. Het is de roeping van EUTOPIA-SIF om de volgende generatie vooraanstaande wetenschappers op te leiden door aantrekkelijke wervingsvoorwaarden en uitstekende perspectieven voor loopbaanontwikkeling te bieden aan jonge toponderzoekers in een internationale, multi-institutionele en interdisciplinaire academische omgeving. Elke EUTOPIA-SIF fellowship zal worden gehost door een van de universiteiten van de EUTOPIA Alliance en gezamenlijk worden georganiseerd door een tweede universiteit voor een verplichte detachering van 2-6 maanden. Bovendien krijgen fellows toegang tot een rijk trainingsprogramma, loopbaanbegeleiding en academische supervisie. EUTOPIA-SIF-bursalen zullen door middel van hun onderzoeksproject bewijzen dat zij in staat zijn om grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken in ten minste een van de vijf sleutelonderzoeksgebieden: materiaalkunde; Gegevens en intelligentie; Gezondheid; Duurzaamheid; Welzijn en inclusie.

Funding Aknowledgement(s)

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 945380
Korte titelEUTOPIA SIF
AcroniemEU640
StatusActief
Effectieve start/einddatum1/05/2131/10/26

Keywords

  • materiaalkunde
  • Gegevens en intelligentie
  • Gezondheid
  • Duurzaamheid
  • Welzijn en inclusie

Flemish discipline codes in use since 2023

  • Other engineering and technology not elsewhere classified

Vingerafdruk

Verken de onderzoeksgebieden die bij dit project aan de orde zijn gekomen. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende prijzen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.