ISKO-LC 2019 Conferentie : Morzels van kennis (20-21 juni 2019)

Projectdetails

!!Description

"Morzels van kennis' is de eerste conferentie van de afdeling van ISKO voor de Lage Landen. Zij zal plaatsvinden op 21-22 juni 2019, aan de Vrije Universiteit Brussel (België), en worden gecombineerd met de openingsvergadering van het ISKO LC Chapter.
Het thema van de conferentie heeft betrekking op een breed scala aan onderwerpen op het gebied van kennisorganisatie, waaronder vragen over kennisorganisatietheorie en kennisorganisatiesystemen en hun toepassingen.
De keynote spreker is professor Birger Hjorland van de Royal School of Library and Information Science van de Universiteit van Kopenhagen.
Een aantal eminente sprekers zal hun visie geven over hoe kennis optimaal kan worden gedefinieerd, opgeslagen en overgebracht in een hedendaagse context. Er zal worden ingegaan op het historische perspectief en veranderingen in de informatietechnologie en de invloed hiervan op onderzoek, studie en werk in het domein van de kennisorganisatie.
De conferentie is gericht op zowel wetenschappers als praktijkmensen in verschillende disciplines en domeinen die te maken hebben met de organisatie en verspreiding van kennis en informatie.
AcroniemCONI686
StatusGeëindigd
Effectieve start/einddatum1/05/1931/12/19

Flemish discipline codes 2018-2023

  • Library and archival heritage

Vingerafdruk

Verken de onderzoeksgebieden die bij dit project aan de orde zijn gekomen. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende prijzen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.