Projectdetails

!!Description

Onderzoek ikv ERA NET COFUND Smart Urban Future-ENSUF.
Problemen zoals verkeerscongestie, veiligheid en vervuiling zijn moeilijk aan te pakken, omdat de mitigatie meerdere stedelijke belanghebbenden omvat.
Het doel van LOOPER is om een participerende co-creatie methodologie en platform op te zetten om 'learning-loops' aan te tonen, d.w.z. nieuwe manieren van besluitvorming die burgers, stakeholders en beleidsmakers bij elkaar brengen om iteratief te leren hoe dergelijke stedelijke uitdagingen aan te pakken. De methodologie behandelt het hele co-creatieproces. Burgers en belanghebbenden debatteren over actuele onderwerpen, omlijsten vervolgens het probleem en verzamelen gegevens. Het Looper-platform visualiseert de gegevens en maakt co-ontwerp mogelijk van oplossingen die worden geëvalueerd en de besten in de praktijk worden gebracht en worden gemonitord.
Korte titelLOOPER
AcroniemBRGEOZ329
StatusGeëindigd
Effectieve start/einddatum15/06/1730/06/20

Flemish discipline codes in use since 2023

  • Geography of mobility and transportation

Vingerafdruk

Verken de onderzoeksgebieden die bij dit project aan de orde zijn gekomen. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende prijzen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.