Operationele ondersteuning voor het uitbouwen van een onderzoeksagenda gebaseerd op samenwerking met industriepartners en externe funding

Projectdetails

!!Description

In mijn onderzoek focus ik enerzijds op het ontwikkelen van nieuwe artificiële intelligentie methodes, en anderzijds op de toepassing ervan in samenwerking met industriële partners. De drukke agenda van een startend 100% ZAP met 24 ECTS staat niet toe deze onderzoekslijnen ten volle na te jagen door gebrek aan tijd en funding. Met dit project wil ik daarom extra mankracht aanvragen die als katalysator zou werken voor het aanvragen en verwerven van verdere funding die van groot belang is voor zowel het theoretische als toegepaste werk.

Ten eerste zou de werkkracht me bijstaan bij het schrijven van aanvragen voor FWO en Vlaio funding.

Ten tweede zou de werkkracht een business development rol op zich nemen om nieuwe industriële partners te vinden (bv. Voor het Baekeland mandaat, een leerstoel of simpelweg voor data).

Tot slot kan de werkkracht ingezet worden bij het geven van één van mijn vakken in het tweede semester, zodat ik zelf ook meer tijd kan spenderen aan het uitwerken van de beoogde aanvragen, alsook bestaande projecten kan afronden om mijn onderzoeksprofiel versterken.

AcroniemOZR3894
StatusActief
Effectieve start/einddatum1/02/2231/01/26

Keywords

  • Machine learning
  • beslissingsondersteuning
  • bedrijfsontwikkeling

Flemish discipline codes

  • Artificial intelligence not elsewhere classified

Vingerafdruk

Verken de onderzoeksgebieden die bij dit project aan de orde zijn gekomen. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende prijzen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.