Versterking van de capaciteit van Jaramogi Oginga Odinga University of Science and Technology op het gebied van beheer van natuurlijke hulpbronnen, voedselzekerheid en gezondheid

Het gewenste langetermijndoel van de universiteit is om een ​​expertisecentrum te zijn op het gebied van training, onderzoek en gemeenschapsbereik, dat praktische en gewenste training aanbiedt in vijf geïdentificeerde strategische thematische gebieden: 1) beheer van natuurlijke hulpbronnen; 2) Voedselzekerheid; 3) volksgezondheid en gezondheidsstelsels; 4) ICT; en 5) Weerbaarheid tegen klimaatverandering. Het project zal de structuren, systemen en processen van de universiteit versterken en transformeren door het creëren van synergieën in transformatieve kennis, technologieën en innovaties in samenwerking met belanghebbenden.
AcroniemVLIR399
StatusActief