De Universiteit als facilitator voor op de gemeenschap gebaseerde duurzame oplossingen voor demografische uitdagingen in Zuidwest-Oeganda (UCoBS)

• Coene, Gily (Administrative Promotor)
  • Motmans, Jannes (Medewerker)
  • Tushabomwe-Kazooba, Charles (Co-Promoter)
  • Atuhiere, Gwendoline (Medewerker)

UCoBS-programma richt zich op het versterken van het vlaggenschip van de Mbarara University of Science and Technology (MUST), het Community Based Education, Research en Service. Het doel is het bereiken van een verbeterd en duurzaam huishouden van de meest bedreigde bevolkingsgroepen door hun demografische uitdagingen aan te pakken. De zes thematische gebieden zijn: instandhoudingspraktijken, aanpassing aan de klimaatverandering voor voedselproductie, betaalbare energietechnologieën, seksuele en reproductieve gezondheid en rechten, de inzetbaarheid van jongeren en de behoefte aan institutionele en communautaire ICT-capaciteit.
AcroniemVLIR398
StatusActief
Effectieve start/einddatum1/03/21 → 31/08/22

• Universiteit