VOPPU95 - Prijs Kankeronderzoek 2020 - Elyne Backx

Projectdetails

!!Description

De Prijs Kankeronderzoek – Oncologisch Centrum VUB wordt toegekend onder de vorm van een onderzoeksmandaat, ter ondersteuning van onderzoek in het domein van het kankeronderzoek.
De Prijs wordt gefinancierd uit de nalatenschappen van Mevr. Irma Noë, Mevr. Hilda Verbesselt en Mevr. Esther De Smedt.

De prijs wordt toegekend via de promotor.
De kandidaturen worden beoordeeld door de Overlegraad van het Oncologisch Centrum (OC) ad hoc aangevuld met een vertegenwoordiger vanuit de faculteit WE actief in het domein ‘kankeronderzoek’.
De aanvragen worden beoordeeld en geklasseerd volgens prioriteit. De OZR beslist op basis van het door het ORC geformuleerde voorstel.

Deze oproep is gericht naar PhD studenten die een startersmandaat (termijn 12 maanden) of afwerkmandaat (termijn van 3 tot 6 maanden) wensen waarvan het onderzoek kadert binnen het kankeronderzoek. Bijkomende voorwaarden en het inschrijvingsformulier zijn terug te vinden op de ORC-website (https://orc.vub.be/).
AcroniemVOPPU95
StatusGeëindigd
Effectieve start/einddatum1/02/2131/07/21

Keywords

  • cancer

Flemish discipline codes in use since 2023

  • Oncology not elsewhere classified

Vingerafdruk

Verken de onderzoeksgebieden die bij dit project aan de orde zijn gekomen. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende prijzen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.