Doorgaan naar hoofdnavigatie
Doorgaan naar zoeken
Ga verder naar hoofdinhoud
Vrije Universiteit Brussel Voorpagina
Help en veelgestelde vragen
English
Nederlands
Voorpagina
Onderzoekseenheden
Profielen
projecten
Onderzoeksoutput
Activiteiten
Uitrusting
Prijzen
Knipsels
Scripties/Masterproeven
Datasets
Impacts
Zoeken op expertise, naam of affiliatie
Does Solution Viscosity Scale the Rate of Aggregation of Folded Proteins?
Mike Sleutel
, Alexander Van Driessche,
Dominique Maes
https://structuralbiology.brussels
Toegepaste Biologische Wetenschappen
Onderzoeksoutput
:
Article
›
peer review
14
Citaten (Scopus)
Overzicht
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Duik in de onderzoeksthema's van 'Does Solution Viscosity Scale the Rate of Aggregation of Folded Proteins?'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
Sorteer per
Gewicht
Alfabetische volgorde
Engineering & Materials Science
Glycerol
100%
Proteins
99%
Agglomeration
93%
Viscosity
87%
Crystal growth
75%
Rate constants
66%
Crystallization
58%
Light scattering
38%
Atomic force microscopy
34%
Chemical activation
24%
Thermodynamics
23%
Scanning
20%
Physics & Astronomy
glycerols
93%
proteins
86%
viscosity
77%
attachment
53%
crystal growth
50%
crystallization
41%
kinetics
32%
activation
21%
atomic force microscopy
20%
thermodynamics
18%
scanning
16%
Chemistry
Glycerol
92%
Crystal Growth
70%
Crystallization
50%
Rate Constant
47%
Protein
44%
Light Scattering
33%
Atomic Force Microscopy
28%
Thermodynamics
22%